Skræddersyet hjemmesider

En hjemmeside præsenterer din virksomhed for nye kunder, og giver dine nuværende kunder et sted hvor de kan finde oplysninger om virksomheden. Det kan være åbningstider, kontaktoplysninger, varesortiment mm. En hjemmeside giver dig også en enestående mulighed for at præsentere nye produkter for dine kunder. Kort sagt fungerer din hjemmeside som en døgn-åben salgskanal.

SPECIAL UDVIKLING:

Tak for det gode stykke arbejde.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer og få udviklet et stærkt produkt.

Ser frem til et fremtidigt godt samarbejde.

Morten, Udviklingsleder, En stor dansk samarbejdspartner

Der er flere steder du kan sætte ind hvis din hjemmeside skal optimeres i forhold til at præsentere din virksomhed fra den bedste side

GOOGLE ADWORDS

AdWords giver dig hurtigt og nemt den højeste placering på Google. Samtidig får du et detaljeret statistikværktøj, så du kan se dit eksakte udbytte af annonceringen. Det foregår online og er nemt at gå til.

Hvordan kommer du i gang?

Det er nemt og komme igang med AdWords, med den rigtige partner kan du simpelt og enkelt opnå et rigtig godt resultat med Google AdWords. Der er en relativ lav start investering og en god mulighed for at få noget eksponering.

APPS TIL MOBIL

Apps til iPhone, android og andre smartphones fungerer som en “gave” til dine kunder, der gør deres dagligdag lettere. Apps er med til at give din virksomhed goodwill hos kunden da du er tilgængelig.

Hvordan kommer du videre med apps?

At få udviklet en app er ikke nogen nem proces, men det er en god måde at fange dine kunders interesse, hvad enten det er en web-app eller native-app. Det er kun dit budget der sætter grænserne for succes.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Social Media Marketing er den nyeste teknologi indenfor smartphones og reklame. SMM gør det nemt og hurtigt at komme ind på dit site via mobilen efter kunden har læst på din annonce.

Hvordan laves SMM?

Social Media Marketing er relativ nyt, men meget effektivt tilbehør, til din hjemmeside. Du får mulighederne for at ramme en specifik målgruppe præcis hvor du ønsker. Derfor kan du lave markedsføring til dine kunder, præcis hvor du vil.

Hos Creative Studio har du selvfølgelig mulighed for at få resultatbaseret og målbaseret markedsføring – hvad enten du bestiller en hjemmeside eller laver en husstandsomdelt flyer. Mulighederne er mange, statistik og mål er essensen af af være en pålidelig marketingspartner