Om Creative Studio

Mere end 20 år i branchen

Creative Studio er ejet af Andreas Jensen, som har mere end 20 år i branchen indenfor web og design. Creative Studio produceret mere end 2000 webløsninger, og mindst lige så meget indenfor tekstil, tryk, messe og POS materiale. Vi har lavet alt lige fra helst små enkel one-pages til kompliceret udvikling af bolig- og onlineportaler. Creative Studio er kendt i branchen som den frække bulldog der ikke er bange for at gå efter de helst store top 100 kunder, men som har en forretningsmodel og priser der tilgodeser selv det lille segment. Cut-the-crap er ledelsens motto og ærlighed er en grundsten i vores forretning.

En fantastisk leverandør

Creative Studio er en grafisk virksomhed, der er specialiseret i at tilbyde din virksomhed en grafisk totalløsning, der tager udgangspunkt i jeres vision og værdier. Vi tilbyder dig en sammenhængende profil med både logo, visitkort, hjemmeside, profiltøj, og hvad din virksomhed ellers kunne ønske. Vi giver din virksomhed et professionelt look, og giver dig en højere placering i dine kunders bevidsthed – det betyder kort sagt, højere omsætning og bedre bundlinje.

Vi gør arbejdet for dig

Når du vælger Creative Studio skal du blot læne dig tilbage, koncentrere dig om at drive din virksomhed og fokusere på dine kunder, så sørger vi for resten.

Det perfekte match

Vi har udviklet det optimale forhold mellem kreativitet og effektivitet, der giver dig kvalitetsdesign uden tidsspild.
Vi dækker dit behov for markedsføring, fra strategi til færdigt resultat.
Vi tager ansvar for at hele projektet forløber gnidningsfrit. Vi taler dit sprog, og er til
stede både før, under og efter projektet.
Vi lægger en stolthed i aldrig at have misset en deadline.

Good – Cheap – Fast

But you can only pick two

Modellen er en grundsten i vores forretning, og vi tør sige det højt til dig.

how we work

Der findes ingen løsninger der rummer alle tre elementer: Billigt, Hurtigt og Godt.

Mener du at have fundet den og viser os den, kvittere vi med 6 gode flasker rødvin.